27 березня 2024 року у Львові стартувала Школа проінноваційних компонентів InConnect CAMP. Триденне навчання зі стратегічного маркетингу та впровадження індивідуальних проєктів пройдуть представники провайдерів профтехосвіти спільно з представниками компаній.
Це навчання для 6 команд, переможців Конкурсу з посилення кооперації між бізнесом та провайдерами професійно-технічної освіти в Україні InConnect, які працюють над своїми індивідуальними проєктами. Результати роботи заплановано презентувати наприкінці травня 2024 року.
Суть Конкурсу InConnect – сприяти реалізації нових спільних дієвих і взаємовигідних проєктів між бізнесом та профтехосвітою у таких секторах, як будівництво, транспорт і логістика, сільське господарство та послуги. Кожна команда переможців Конкурсу – це 2 учасники від навчального закладу та 1 представник компанії.
Ініціатором Конкурсу є ГО “Центр професійної підготовки та особистісного росту “МЕНТОР” Mentor Center . За результатами оцінювання експертами Директорату професійної освіти МОН України, Державного центру зайнятості та ГО “Центр “МЕНТОР” було відібрано 6 кращих проектів (по 1 із кожної області).
Чернівецьку область представляє проєкт – «Майстерня інновацій» (Вище професійне училище №3 м. Чернівці та релокована компанія ТОВ «МАРСАНА»).
Переможці пройдуть навчання; отримають оргтехніку та мінібібліотеку; менторську підтримку при реалізації проєктів, а також можливість участі у додаткових індивідуальних тренінгах/семінарах, яких вони потребуватимуть.
Конкурс InConnect відбувається у рамках програми «Професійна освіта в Україні/Skills4Recovery», яка реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, що діє за дорученням Федерального Уряду Німеччини.

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії