Всеукраїнська благодійна організація «Конвіктус Україна» 
У Вищому професійному училищі №3 м. Чернівці відбулася зустріч здобувачів освіти з ведучими інформаційних сесій Всеукраїнської благодійної організації «Конвіктус Україна» Зубатюк Маріяною та Антонюк Іванною, з програми дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR). Дана програма впроваджується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID’s Bureau for Humanitarian Assistance).
Мета зустрічі – привернути увагу підлітків до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї та освітньому середовищі, протидії торгівлі людьми, жорстокому поводженню з дітьми та гендерному насильству.
☝️Запрошені гості нагадали здобувачам освіти, що такі заходи повинні спонукати їх до аналізу власних дій, вчинків, переосмислення цінностей, сприяти вихованню в них людяності, відповідальності, любові до ближнього, поваги до гідності іншої людини, свідомого ставлення до своїх прав і обов’язків.
✅ВБО «Конвіктус Україна»
є партнерською організацією Глобал Ком’юнітіз та реалізує проєкт «Розбудова системи кейс-менеджменту випадків ГЗН, підтримки та інформування у місцях компактного проживання ВПО у Чернівецькій громаді» у межах програми CLEAR на території Чернівецької громади.
Дякуємо за співпрацю представникам Всеукраїнської благодійної організації «Конвіктус Україна» в м. Чернівці.

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії