У Вищому професійному училищу №3 м. Чернівці відбулася зустріч підлітків з представниками Чернівецького благодійного фонду “Нова сім’я” ЧБФ “Нова сім’я”
     Альона Бежан – виконавча директорка Фонду “Нова сім’я”, психологиня, радник міського голови з соціальних питань, ознайомила з основним завданням та специфікою діяльності фонду “Нова сім’я”, надала координати підліткам для соціально-психологічних послуг, які можна отримати у фонді.
     Македон Андрій Іванович, психолог, психотерапевт ЧБФ «Новасім’я», провів групову бесіду з підлітками на тему: “Психоактивні речовини та їх вплив на здоров’я підлітка” з метою сформувати уявлення про згубний вплив вживання психоактивних речовин на здоров’я підлітків, необхідність відмови від пропозиції вживати шкідливі речовини, сприяти розвитку вмінню критично мислити, аналізувати та робити висновки щодо існуючих міфів про психоактивні речовини, виховувати бажання вести здоровий спосіб життя.
     Філіпова Ірина Іванівна, лікар-нарколог, приєдналася до зустрчі та запропонувала підліткам анонімно та конфіденційно пройти швидкий тест на виявлення антитіл на ВІЛ/СНІД.
 Дякуємо представникам ЧБФ «Нова сім’я» за співпрацю з метою пропаганди ЗСЖ!

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії