Розвиток професійно-технічної освіти: партнерство освіти та бізнесу
Сьогодні на Буковині, у рамках реалізації проєкту «Професійна освіта в Україні / Skills4Recovery» відбувся круглий стіл “Шляхи підтримки провайдерів професійної освіти через створення/актуалізацію стратегій співпраці з бізнесом” для керівників закладів професійно-технічної освіти Чернівецької та Львівської областей, а також представників бізнесу.
Привітали учасників та побажали цікавої дискусії Ірина Шумік – директорка директорату професійної освіти МОН України, Юлія Грицку-Андрієш – заступниця начальника ЧОВА, Оксана Сакрієр – директорка Департаменту освіти і науки ЧОВА, Олег Паска – директор Департаменту освіти і науки ЛОВА та Наталія Кисельова – начальник відділу рекрутингу Чернівецького обласного центру зайнятості.
Під час заходу учасники поспілкувалися з представниками бізнесу та обговорили:
✔️сучасний стан співпраці з провайдерами професійної освіти;
✔️виклики та проблеми, з якими стикаюттся провайдери ПТО при реалізації стратегій для співпраці;
✔️нові можливості для співпраці з бізнесом та громадськими організаціями.
Також, у ході візиту колеги з Львівщини відвідали заклади професійно-технічної освіти Буковини, в яких оглянули навчально-практичні центри та майстерні.
Продовжуємо співпрацю з нашими львівськими партнерами.
Подяка бізнес-партнерам ТОВ Флоріум Сервіс, Фабрика Марсана, ФОП “Каліна”, Пекарня-кондитерська NikoNova, Екоорганік, ТОВ “Свобода”.
Вітаємо Дмитра Філіпчука – директора Чернівецький професійний ліцей автомобільного сервісу з Днем Народження! Бажаємо мужності не зупинятися на досягнутому та наснаги реалізувати задумане! Многая літа!

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії