Чернівецькою СССМ командою було організовано кулінарний майстер-клас із виготовлення страв європейської кухні для здобувачів освіти та дорослих ВПО, які проживають у гуртожитку. Учасники навчилися готувати страви європейської кухні: салат з куркою та перепелиними яйцями під сирним соусом, хумус, паштет з печінки з ягідним пате, мʼясні рулети зі шпинатом, вʼяленими помідорами, беконом та картопляним мусом, під керівництвом шеф-кухаря @https://instagram.com/krishtalova?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==.
По завершенню майстер-класу учасники
отримали дипломи, які підтверджують здобуття нових кулінарних навичок. Також всі учасники змогли продегустувати власно створені страви.
Дякуємо Ресторії (кулінарна студія|Чернівці)
@https://instagram.com/resttoria_cv_?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== за місце і допомогу у проведені майстер-класу
Протягом майстр-класу у кулінарній студїї панувала неймовірно дружня атмосфера, а на завершення заходу волонтери отримала чимало слів подяки за підтримку ВПО у такий важкий період.

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії