«Теоретичні та практичні аспекти корекційної роботи зі здобувачами освіти. Принципи побудови корекційно-розвиткових програм».
📣 22 листопада 2023 року, відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області на платформі MS Teams, відбувся семінар-практикум для фахівців психологічної служби закладів професійної (професійно-технічної) освіти Чернівецької області – «Теоретичні та практичні аспекти корекційної роботи зі здобувачами освіти. Принципи побудови корекційно-розвиткових програм».
У ході семінару-практикуму було висвітлено актуальні питання щодо розробки, здійснення та реалізації корекційної роботи зі здобувачами освіти ЗП(ПТ)О області.
Вітальним словом засідання відкрила, Світлана Микитюк, директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області, яка підкреслила, що корекційно-розвиткова робота є важливим напрямком діяльності фахівців психологічної служби і вміло побудований та організований корекційний процес фахівцем підвищує рівень сформованості розумових та особистісних якостей здобувачів освіти для подальшої реалізації себе у майбутньому житті.
Одарка Софійчук, практичний психолог Вищого професійного училища №3 м. Чернівці розкрила питання «Теоретичні та практичні аспекти корекційної роботи зі здобувачами освіти» висвітливши власний досвід роботи
Світлана Харівська, методист НМЦ ПТО у Чернівецькій області у своїй доповіді детально розкрила принципи побудови корекційно-розвиткових програм, ознайомила з основними вимогами до складання.
Людмила Ільїна, практичний психолог Професійно-технічного училища №8 м. Чернівці поділилась досвідом роботи з питання «Корекційно-розвиткова робота у Професійно-технічному училищі №8 з досвіду роботи практичного психолога»
Людмила Лазар, соціальний педагог Вищого професійного художнього училища №5 м. Чернівці під час виступу «Особливості, основні напрямки та досвід реалізації профілактично-розвивальної роботи соціального педагога ЗП(ПТ)О» продемонструвала елементи вправ зі здобувачами освіти закладу.

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії