‼️З нагоди важливих свят – ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ та ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ – колектив Вищого професійного училища № 3 м. Чернівці від щирого серця вітає вас!
💙💛Символіка нашої незалежності завжди буде натхненням для нас. День Державного Прапору та День Незалежності — ці свята об’єднують українців у відчутті гордості за нашу країну, її історію та майбутнє.
🇺🇦Спеціально до Дня Незалежності колектив нашого закладу створив колекцію моделей одягу “Незламна”. Ці неперевершені та стильні образи пронизані духом патріотизму та любові до України. Кожен шов, кожна деталь – це наш вклад у підтримку національних цінностей.
📣Хочемо подякувати нашій неймовірній команді майстрів виробничого навчання та всім, хто вклав душу в цей проєкт. Ваша праця допомогла втілити нашу гордість та любов до України в цих чудових образах.
🇺🇦Нехай Державний Прапор завжди буде для нас символом єдності, сили та незламності. Бажаємо кожному невичерпного джерела енергії, патріотичного духу та незламної віри в краще майбутнє для нашої чудової України! Перемоги та миру нам всім!
З любов’ю та гордістю, колектив ВПУ № 3 м. Чернівці 💙💛

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії