НОВІ НАДХОДЖЕННЯ ЛІТЕРАТУРИ

У бібліотеку училища надійшли навчальні посібники загальнотехнічного спрямування , автори:

20230412_133732«ОСНОВИ БЕЗПЕЧНОЇ ПРАЦІ»

Навчальний посібник для здобувачів професійної (професійно – технічної)освіти

Схвалено для використання в освітньому процесі.

У навчальному посібнику викладено основні питання безпеки праці та здоров’я працівників під час трудової  діяльності. Особливу увагу звернено на зміни до законодавчих та нормативних актів з охорони праці. Визначено принципи превентивних заходів – запобігання небезпек, їх усунення на стадії виникнення ,захист та профілактичні заходи, особливості надання до медичної  допомоги. Надано інформацію про виробничий травматизм та профілактику нещасних випадків.

Рекомендовано як навчальний посібник з предмета «Охорона праці» для здобувачів освіти та викладачів, майстрів виробничого навчання під час підготовки за робітничими професіями усіх напрямів в закладах професійної (професійно – технічної) освіти.

Чернявська В.О, Дуброва Н.Й.

Основи безпечної праці: навчальний посібник для здобувачів професійної (професійно – технічної освіти / В.О.Чернявська, Н.Й. Дуброва. – Київ: ТОВ. «ПРОПАПІР», 2023. – 240 с.

20230412_133751А.ГУРЖІЙ, Л.ВОЗНЕНКО, Н.ПОВОРОЗНЮК, В.САМСОНОВ

Навчальний посібник для здобувачів професійної (професійно – технічної)освіти

Схвалено до використання в освітньому процесі

У навчальному посібнику викладено основні поняття, пов’язані з інформаційними технологіями. Розглянуто принципи роботи й будову комп’ютера, функціонування і характеристики окремих пристроїв і їхню взаємодію в процесі роботи. Проаналізовано методи оброблення інформації за допомогою комп’ютерів. Наведено алгоритми роботи процесора, пам’яті і пристроїв введення – виведення інформації. Теоретичні положення проілюстровано численними прикладами.

Видання призначено для здобувачів професійної (професійно – технічної) освіти.

Гуржій А.М.

Основи інформаційних технологій: навчальний посібник для здобувачів професійної (професійно – технічної освіти / А.М.Гуржій, Л.І.Возненко, Н.І.Поворознюк, В.В.Самсонов. – Київ: Літера ЛТД, 2023. – 288с.

А.КУДІНОВА, І.КУЛАГА, К. ЛОПУХ

20230412_133803«ОСНОВИ ЕКОНОМІЧНИХ ЗНАНЬ»

Навчальний посібник для здобувачів професійної (професійно – технічної)освіти

Схвалено до використання в освітньому процесі

У навчальному посібнику розкрито сутність і особливості економічних явищ та економічної діяльності, охарактеризовано ринки та ринкові структури, основні засади підприємницької діяльності, принципи суспільного відтворення і економічного розвитку.

Навчальний посібник адресований здобувачам професійної (професійно – технічної) освіти, буде корисним викладачам економічних дисциплін, а також тим, хто самостійно  вивчає економіку і підприємництво

 Кудінова А.

Основи економічних знань: навчальний посібник для здобувачів професійної (професійно – технічної освіти / А.Кудінова, І.Кулага,

К. Лопух. – Київ: ВЦ»Академія», 2023. – 208с. : іл.


Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії