Молодь з Буковини взяла участь у міжнародному студентському ярмарку International Expo-2023
👉Днями у Каунасі завершився міжнародний студентський ярмарок International Expo-2023, організований Junior Achievement Литва. В ньому взяли участь близько 400 студентів та 100 бізнес-менторів з Болгарії, Латвії, Литви, Іспанії та України, які приїхали представити свої бізнес-ідеї, власну продукцію та досвід підприємництва.
💁‍♀️Україну на форумі представляли кращі учнівські команди закладів професійно-технічної освіти з Буковини та Львівщини. Наприкінці минулого року вони в межах навчання за програмою «Компанія» від ГО «Junior Achievement Ukraine» презентували свої найуспішніші бізнес-проєкти на платформах «Табори підприємництва» у Чернівцях та Львові.
👉Серед команд Чернівецької області у заході взяли участь 2 учнівські міні-компанії:
1. «Fancy Belt» (Вище професійне училища №3 м. Чернівці) з оригінальною бізнес-ідею, що полягала у виготовленні стильних аксесуарів для одягу із залишків тканин. Дівчата надають таким тканинам «друге життя», створюючи унікальні та модні вироби і, таким чином, бережуть екологію. «Краса, що рятує світ» – таке гасло учнівської компанії. Дівчата змогли гарно представити власну продукцію на ярмарку і запам’ятатися відвідувачам та журі (https://www.instagram.com/fancy_belt_/).
2. Міні-компанія «Tea&Go» з Чернівецького професійного ліцею сфери послуг представляла на Ярмарку продукт «швидкочай», що являє собою паперову склянку із мембраною з натуральним чаєм. Для того, щоб насолодитися смачним чаєм, достатньо просто залити у таку склянку гарячу воду. За пів року навчання у програмі «Компанія» від Junior Achievement Ukraine команда Tea&Go розширила асортимент продукції, пропонуючи зараз три різних види швидкочаю, розробила оригінальне упакування, дизайн склянок, логотип, створивши справді унікальний продукт не лише для українського, але й для міжнародного ринку. (https://www.instagram.com/teago_jaukraine/) .
☝️«Дуже радий за усі наші українські навчальні бізнес-проєкти, які завдяки курсу «Компанія» від Junior Achievement Україна отримали чудовий досвід просування своїх бізнес-ідей та власної продукції на міжнародній арені, а також можливість відчути литовський дух підприємництва», – говорить голова Junior Achievement Ukraine Юрій Токарський.
Пишаємося нашими студентами!

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії