Курс «Компанія»

Викладачі Олеся Гончарюк та Марина Лужна разом з учнями училища долучилися до курсу « Компанія» Junior Achievement Ukraine. Це міжнародний проєкт, який працює у понад 100 країнах світу і допомагає молоді підготуватись до успішного ведення бізнесу, розвиває підприємницькі навички, розкриває творчий потенціал і допомагає втілити в життя найсміливіші і навіть фантастичні мрії юних бізнесменів.

3-4 листопада 2022 року, громадська організація Junior Achievement Ukraine організувала для наших учнів, за підтримки Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації та НМЦ ПТО Чернівецької області навчальний захід “ТАБІР ПІДПРИЄМНИЦТВА” з чудовою програмою:

– «Чому підприємництво – це відповідь на твої мрії?” та Мозковий штурм “Від ідеї до реального бізнесу” – Андрій Турак, директор з розвитку JA Ukraine, бізнес-тренер;

– “Аналіз бізнес-ідей” – Віра Другова, менеджер програм JA Ukraine, к.е.н, доцент ЛНУ ім.І.Франка

– Публічний виступ: як вдало презентувати бізнес-ідею» – Ярина Мірко, тренерка з soft skills, співзасновник агенції “SPEKTR”

– Тренінг для викладачів на тему: “Управління проєктами” – Ірина Демко, к .е.н., доцент ЛНУ ім.І.Франка

– Підготовка команд до презентації бізнес-проєктів

– Мотивуюча зустріч з підприємцем» – Яна Двірничук, власниця G.Bar Chernivtsi, топ-менеджерка української компанії CH.OICE, волонтерка.

Команда училища 3-4 листопада взяла участь  у Таборі підприємництва, де презентувала свою бізнес-ідею. Виступ команди журі оцінили  бронзою (3 місце). Зміс бізнес-ідеї – майстерня аксесуарів Fancy Belt по створенню аксесуарів з відходів тканин та зношеного одягу.

Відомі ментори-підприємці, зіркове журі, багато практики, мотивації та натхнення від українських бізнесменів і не тільки все це відбувалося на таборі підприємництва.


Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії