📢 Відповідно до плану Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області на 2022 рік 29 вересня 2022 року в режимі онлайн відбулося чергове засідання Навчально-методичної ради НМЦ ПТО у Чернівецькій області.
Засідання відкрила Світлана Микитюк, голова Навчально-методичної ради, директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області, яка акцентувала увагу на продовженні освітнього процесу ЗП(ПТ)О у воєнний період і привітала в переддень Дня працівника освіти та Дня працівників професійно-технічної освіти всіх присутніх.
Роботу Навчально-методичної ради продовжив розгляд планових питань, зокрема про результати діяльності Навчально-практичних центрів (за галузевим спрямуванням) ЗП(ПТ)О області у І-ІІ кварталі 2022 року, про які розповіла Ганна Беньовська (співдоповідачі – педагогічні працівники Глибоцького професійного ліцею, Вищого професійного училища №3 м. Чернівці, Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки та Професійно-технічного училища №8).
Про результати роботи експериментальних майданчиків звітували – Наталя Кундій (ВПУ №3 м. Чернівці) та Галина Писаревська (ЧВПУР). Про науково-методичний супровід роботи експериментальних педагогічних майданчиків міжрегіонального рівня розповіли Світлана Вишневська та Людмила Білоус, методисти НМЦ професійно-технічної освіти у Чернівецькій області;
На завершення, після обговорення вищезазначених питань, членами Навчально-методичної ради було розглянуто та прийнято певні ухвали.

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії