❗ КОВОРКІНГ: ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ МОБІЛЬНОСТІ ТА ДОСТУПНОСТІ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИХ ПОСЛУГ
📢 У рамках Всеукраїнського тижня професійно-технічної освіти Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Чернівецькій області 25 листопада 2021 року проведено коворкінг «Підвищення рівня мобільності та доступності профорієнтаційних послуг. Упровадження в профорієнтаційну роботу новітніх психодіагностичних методик, використання цифрових технологій».
👩‍💼 Цільовою аудиторією заходу були відповідальні за центри кар’єри, голови методичних комісій класних керівників, фахівці психологічної служби ЗП(ПТ)О області.
✅ До участі в роботі коворкінгу долучилися директор НМЦ ПТО у Чернівецькій області Світлана Микитюк, методисти Наталія Голубяк, Світлана Харівська та Світлана Вишневська, фахівець відділу організації профорієнтації Чернівецького обласного центру зайнятості Тетяна Ткачук, заступник директора з навчально-виховної роботи ВПУ №3 м.Чернівці Оксана Скоробогач, практичний психолог Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки Христина Багрій.
☝ В ході заходу обговорені актуальні питання щодо проведення промоційних заходів з підняття іміджу професійної (професійно-технічної) освіти, підвищення рівня мобільності та доступності профорієнтаційних послуг, діяльності центрів кар’єри, використання цифрових сервісних технологій в маркетинговій діяльності закладів профтехосвіти.
👩‍💼🏆 Працівники НМЦ ПТО у Чернівецькій області та педагоги ЗП(ПТ)О області (ВПУ № 24 м.Заставна, Чернівецьке вище професійне училище радіоелектроніки, Професійно-технічне училище №8) у межах програми «EU4Skills: кращі навички для сучасної України» активно долучилися до навчання з «Основ інтернет маркетингу» та успішно завершили онлайн курс
(16 год.). Вітаємо!

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії