Головна » Новини » 04.10.2017

04.10.2017

Відкритий урок з фізичної культури

Успіх приходить до того,

хто робить те,

 що найбільше любить

04.10.2017 року у Вищому професійному училищу №3 м.Чернівці відбулось планове засідання обласної методичної комісії керівників та викладачів фізичної культури і здоров’я за участю начальника обласного відділення Комітету з фізичного виховання МОН України. В рамках засідання викладачем методистом Тищук О.Й. був проведений відкритий урок з теми: «Легка атлетика», мета якого підвищення рівня фізичної підготовки учнів, розвиток основних фізичних якостей та рухових здібностей.

Урок проведено на високому методичному рівні. Засоби для розв’язання завдань основної частини підібрані відповідно до теми уроку: естафети з елементами бігу на короткій дистанції, човникового бігу, різноманітні стрибкові вправи. Під час проведення уроку Оксана Йосафатівна вправно організувала учнів, дотримувалась педагогічного такту, вміло регулювала фізичне навантаження для учнів згідно з їхніми віковими особливостями і фізичним розвитком. Виховувала в учнів самостійність, силу волі, почуття колективізму.

Завдяки наполегливій праці та чіткому пояснені навчального матеріалу Тищук О.Й. вдалось досягти високої активності учнів, культури праці, високої дисципліни на всіх етапах уроку.


Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії