Головна » Новини » 27/09/2017

27/09/2017

“Вчіться на здоров’я”

27 вересня 2017 року всі учні з викладачами Вищого професійного училища №3 м. Чернівці вирушили у захопливу, наповнену непідробними емоціями та найтеплішими спогадами невелику подорож до «Музею під відкритим небом», де відзначили «День здоров’я» та «Посвяту у студенти першокурсників»

Посвята у студенти – це традиційне свято нашого училища, яке з нетерпінням чекають не тільки першокурсники, але і старшокурсники, які бажають передати естафету.

Першокурсники мали змогу показати всі свої таланти, придумавши різноманітні оригінальні та жартівливі представлення групи, девіз команди, та заяви директору.

Директор училища Нікішина О.В. звернулась  до учнів з вітальним словом та побажала юним вихованцям незабутніх миттєвостей студентського життя, впевненості у власних силах, успішності в навчанні і подарувала кожній групі першокурсників загальне фото та смачний пиріг. Тим, хто продовжує навчання, Олеся Валентинівна побажала успішно закінчити навчання, отримати диплом та працювати за фахом задля розвитку України.

Про здоров’я нашого училищного покоління педагогічний колектив дбає особливо. До програми Дня здоров’я увійшли спортивні змагання між учнями навчального закладу та викладачами. Всіх учасників змагань об’єднав дух чесного суперництва та відчуття відповідальності за результативність командної гри. Журі було суворе та справедливе. Але переможених сьогодні не було, адже перемогти здоров’я та спорт неможливо. Учасникам конкурсів були вручені символічні подарунки.

Після свята та змагань учні та викладачі мали змогу відпочити на свіжому повітрі, насолодившись чудовою вересневою погодою та незабутнім спілкуванням.

Час пройшов швидко та насичено. Додому повернулися втомлені  та щасливі, але сповнені нових сил і наснаги на навчальний рік.


Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії