Головна » Новини » 27.06.2017

27.06.2017

ВИПУСКНИЙ БАЛ

Україно! Ось твої діти,

Ти прийми їх в обійми свої!

27.06.2017р. учні Вищого професійного училища №3 м.Чернівці, батьки та педагогічний колектив зібрались у літньому театрі на традиційне свято «Випускний бал».

Відкрили свято зразково-художній колектив класичного танцю Балет  під назвою «Вечір на дворі».

З привітальним словом до випускників звернулась директор училища Олеся Валентинівна Нікішина і зазначила, що пишається своїми випускниками та побажала їм терпіння та професійних звершень. Олеся Валентинівна підсумувала  досягнення училища за навчальний рік, та визначила рейтинг серед груп за підсумками першого півріччя 2016-2017 н.р. Кращих учнів та викладачів, які досягли визначних результатів на обласних олімпіадах грамотами.

На святі були присутні почесні гості: директор комунальної установи «Група моніторингу систем освіти, господарського обслуговування та аудиту установ освіти області» Світлана Іванівна Прінько; голова Чернівецького обкому профспілки освіти і науки Володимир Васильович Дудчак; директор торгової марки «Слоновських» Віталій Михайлович Яновський; супервайзер компанії «ESTEL PROFESSIONAL» Денис Степанович Треколіч; директор фірми Сантекс фешин Бедір Сайфеттін

З привітальним словом до педагогічного колективу та учнів звернулась Світлана Іванівна Прінько,  та нагородила навчальний заклад грамотою за перше місце в обласному конкурсі з Охорони праці.

Володимир Васильович Дудчак побажав випускникам постійно працювати над собою і бути наполегливими, навіть коли не вистачає сил, не зупинятись.

З привітальним словом до випускників звернувся Денис Степанович Треколіч. Він зазначив високий професіоналізм педагогічного колективу, подякував Олесі Валентинівні за багаторічну співпрацю і нагородив кращих учнів дипломами.

Максимальну кількість цікавих декоративних ліній та елементів продемонстрували на сцені випускники училища у своїх дипломних колекціях одягу та зачісках.

Свято добігало до кінця і всім випускникам Олеся Валентинівна  урочисто вручила документи про освіту. Майстри виробничого навчання та класні керівники були нагороджені грамотами.

Усім майстрам та викладачам, за турботу і терпіння,  учні та батьки випускних груп, висловили слова подяки.


Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії