Головна » Новини » 27.03.2017

27.03.2017

Моя професія – моє майбутнє

У вищому професійному училищі №3 м.Чернівці з 20.03.2017р. по 27.03.2017р. на виконання наказу про проведення декади професії, та з метою вдосконалення професійної підготовки, розвитку творчої активності учнів, підвищення рівня їхньої підготовки, поглиблення та удосконалення знань сучасного розвитку моди, обладнання, підготовки випускників до реалізації професійних компетенцій на виробництві, впровадження нових сучасних інтерактивних технологій та популяризації робітничих професій, було проведено Декаду професій, яку представили учні, майстри виробничого навчання та викладачі спецдисциплін з професій швейного напрямку.

У рамках декади у фойє навчального закладу було оформлено виставку робіт, які виготовлялися на гуртках художньої творчості учнями груп №1;9; та 14, під керівництвом майстрів виробничого навчання Гриник Г.С.,Коротій А.В.,Яковлєвої К.І..

На другому поверсі була представлена фотогалерея на тему: «Композиційний центр в одязі», розроблена  учнями групи №2 під керівництвом Берегій Л.О.

 Інформаційно-демонстраційний матеріал «Талановиті дизайнери України» оформила викладач спецдисциплін Дребіт Н.І.

Позаурочний тематичний захід «Від минулого до сучасного «Краватка», підготувала та провела 21.03.2017 року викладач спецдисциплін Берегій Л.О.

Фотоекспозицію «Колір в одязі» оформила викладач спецдисциплін Олентир Т.М. в кабінеті №9.

Майстри виробничого Лужна Ю.С. та Дожук О.С., 21 березня 2017 року,  у рамках  проекту Державної служби центру зайнятості «Ярмарка професій»,  у м.Герца провели профорієнтаційну роботу з презентацією навчального закладу для учнів 9 та 11 класів.

23 березня під керівництвом майстрів виробничого навчання Трут В.В., Трут М.В. та Бевзюк М.В., був проведений позаурочний виховний захід на тему: «Свято вишуканості та краси, де учні представили показ жіночих суконь класичного таромантичного стилю.

Декада завершилася виставкою дипломних виробів учнів групи №22 під керівництвом  Романюк Т.Г.

 


Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії