Головна » Новини » 30.01.2017

30.01.2017

Памятаємо Героїв Крут

У ВПУ №3 вшанували подвиг Героїв Крут. Цими днями відбулася низка виховних і тематичних заходів, приурочених до 99-ї річниці бою українського студенства під Крутами.

Зокрема, 27 січня викладач історії Бевцик  В.Г. провів урок- пам’яті на тему  «Бій під Крутами – історія подвигу», спрямований на виховання в молоді патріотизму.

Учні  училища, разом з О.С.Скоробогач, заступником директора з виховної роботи, були присутні на поминальному заході мітингу – реквієм з нагоди пам’яті Героїв Крут, який відбувся на Центральній площі м.Чернівці. Мітинг- реквієм був організований за участі представників крайової влади,  cтуденства, учнівства, активної громадськості, де були запалені свічки пам’яті за Героями Крут, а після спільної молитви священиків, учасники виклали герб України та слово «Крути».

Окрім цього, бібліотекар Беспала Л.Д.у бібліотеці училища  експонувала історично – книжково – журнальну виставку на тему « Нас було тільки триста» щодо історії становлення державності України.

Всі ці заходи спрямовані на виховання в учнів національно – патріотичних почуттів, поваги до історії свого  народу, гордості за його героїчне минуле.

 


Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії