Головна » Новини » 12.01.2017

12.01.2017

12.01.2017

«Педагогіка радить, досвід підказує»

Знання — як і небеса — належать усім.

Жоден педагог не має права приховувати їх від будь-кого,

хто про них просить. Викладання — мистецтво віддавати.

Абрахам Джошуа Гешель

У Вищому професійному училищі №3 м. Чернівці відбувся семінар-практикум, на якому психологічна служба надала рекомендації як краще працювати із категорією учнів, що мають труднощі у міжособистісних зв’язках та потребують особливої уваги під час навчального процесу.

Соціальний педагог Максимюк І.М., підготувала для колег презентацію «Агресія. Причини і запобігання» за допомогою якої розкрила теоретичні основи причини виникнення агресії та конфліктності у спілкуванні. Психолог Бечка О.В. виступила із практичною роботою, підготувавши педагогічні задачі з метою сприяти розвитку творчої думки педагогічного колективу. На завершення працівники психологічної служби запропонували педагогічним працівникам релаксину роботу – «Внутрішній резерв, де його взяти?»

Робота психологічної служби з педагогічними працівниками відбулася ефективно, під час семінару учасники обмінювалися досвідом та мали змогу взяти у свою педагогічну скарбничку рекомендації щодо роботи із важкими підлітками.

Педагогічні працівники, – мають стати основною рушійною силою відродження та створення якісно нової національної системи освіти”. 

 


Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії