01.03.2017

Майбутнє наших дітей, нашого народу – в руках педагога, в його золотім серці

У Вищому професійному училищі №3 м.Чернівці, 01.03.17р., відбулось планове засідання методичної комісії професійного циклу, яку очолює Берегій Л.О.

До розгляду на засіданні викладачів спецдисциплін та майстрів виробничого навчання було представлено ряд напрацювань, які презентувалися з демонстрацією наочностей та у супроводі мультимедійних засобів навчання:

  1. Методичну розробку уроку «Відомості про анатомію і морфологію людини» з предмету «Основи конструювання одягу», представила викладач спецдисциплін Дребіт Н.І.
  2. Методичну розробку уроку з предмету «Основи прикладної антропології» на тему «Загальні відомості про будову тіла людини» представила викладач спецдисциплін Олентир Т.М.
  3. Навчально-методичний посібник «Чоловіча сорочка від А до Я» презентували майстри виробничого навчання Лужна Ю.С. та Дожук О.С.

Посібник розроблений у вигляді узагальнюючого матеріалу і включає відомості історичного, конструктивного, технологічного та загального характеру для використання на уроках спецдисциплін та виробничого навчання.

  1. Навчально-методичний посібник «Розкрій та технологія виготовлення виробів постільно-столового асортименту» презентувала майстер в/н Григорчук М.Т.

Посібник розроблено згідно вимог ДСТУ щодо визначеного асортименту і призначений для використання на уроках спецдисциплін та виробничому навчанні.

Успіх буде там, де весь педагогічний колектив і кожен викладач  дотримуються принципів взаємодії, де буде висока працездатність, творчість і довіра.


Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії