28.02.2017

Засідання методичної комісії класних керівників

У Вищому професійному училищі №3 м.Чернівці 28.02.2017 року відбулось відкрите засідання методичної комісії класних керівників, майстрів виробничого навчання, вихователів під керівництвом голови методичної комісії Данелюка Д.К.

На засіданні виступили:

  1. Гончарюк О.М., класний керівник групи №3 з методичною доповіддю: «Методи виховання особистості учнів.»
  2. Олентир Т.М., класний керівник групи №4 з методичною розробкою: «Роль вишиванки у національному вихованні молоді.»
  3. Бечка О.В., практичний психолог училища, семінар практикум на тему: «Профілактика синдрому емоційного вигорання»

Гончарюк О.М. у своїй методичній доповіді проаналізувала методи виховання особистості; визначила основні прийоми виховання та їх ефективність у використанні. Звернула увагу на методи формування свідомості, на слова та вчинки педагога, які впливають на мислення та емоції учнів

Олентир Т.М. у своїй методичній розробці зазначила, що сучасний світ вимагає від викладачів всебічно підвищувати самосвідомість учнів, розвивати їх, як особистість та пам’ятати про своє «коріння». Вивчаючи історію розвитку українського одягу та його оздоблення необхідно це використовувати у сучасному одязі та побуті. Через пізнання традиційного народного мистецтва вишиванки, як історико-культурної спадщини народу учні усвідомлюють свої взаємозв’язки з нацією, державою.

На семінарі- практикумі «Профілактика синдрому емоційного  та професійного вигорання», Бечка О.В. ознайомила класних керівників, майстрів виробничого навчання з терміном «Синдром емоційного та професійного вигорання». Навчила виявляти наявність, або відсутність синдрому у себе та застосувала практичний показ що до профілактики уникнення зустрічі з синдромом професійного вигорання

Засідання відбулось на високому методичному рівні, педагоги отримали змістовну методичну інформацію, яка сприяє саморозвитку педагога.


Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії