‼️4 жовтня світ відзначає День захисту тварин, і це дуже важливий день для нас усіх. Цей день нагадує про необхідність шанувати, захищати і берегти всіх жителів нашої планети.
🐰Одним з важливих кроків у захисті тварин і їх природного середовища – є відмова від використання шкіри та хутра тварин для пошиття одягу.
‼️Текстильна промисловість пропонує велику кількість альтернативних матеріалів для одягу, які надзвичайно стильні, довговічні та навіть більш екологічно чисті. Такі матеріали як органічна бавовна, бамбук, конопля, віскоза та інші, стали відмінною альтернативою тваринним продуктам.
👨‍🏫Учні 4 групи та класний керівник Леся Гончарюк долучилися до цієї важливої ініціативи та розробили рекомендації, що допоможуть підтримати тварин.
‼️Обираючи одяг, переконайтеся, що він виготовлений з екологічно чистих матеріалів та не завдає шкоди тваринам. Підтримуйте бренди та дизайнерів, які активно відмовляються від використання шкіри та хутра у своїх колекціях.
🖇️Разом ми можемо створити світ, де тварини живуть у безпеці, а мода відзначається своєю відповідальністю та дбайливістю до природи. Нехай День Захисту Тварин нагадує нам про це кожен день. 🐶🐰🐻‍❄️

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії