«Логістика інновацій у викладанні історії»
📢 20 квітня 2023 року відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області на платформі MS Teams відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів історії та громадянської освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти Чернівецької області — «Логістика інновацій у викладанні історії».
Відповідно до плану засідання у форматі коворкінгу викладачі історії та громадянської освіти ЗП(ПТ)О поділилися своїм досвідом впровадження інновацій у викладанні історії:
🔷 Федорук Андрій Васильович, кандидат історичних наук, провідний науковий співробітник Чернівецького обласного краєзнавчого музею, викладач історії ДПТНЗ «Чернівецький професійний будівельний ліцей», розповів учасникам засідання про роль і значення музейних установ для викладання уроків історії в закладах освіти України та презентував роботу Чернівецького обласного краєзнавчого музею з надання освітніх послуг.
🔷 Горбатюк Вікторія Юріївна, викладач історії Кельменецького професійного ліцею, у виступі «Використання LearningApps як інструменту перевірки та корекції знань здобувачів освіти» презентувала колегам розробки інтерактивних вправ з історії у застосунку LearningApps та охоче поділилася з колегами лінками для використання у роботі.
🔷 Петровська Любов Іванівна, викладач історії Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки, поділилася методикою та результатами роботи з обдарованими здобувачами освіти при вивченні історії та громадянської освіти.
🔷 Михайлевська Ганна Борисівна, викладач історії Сокирянського вищого професійного училища, презентувала досвід використання комп’ютерних технологій на уроках історії як один з методів кращого засвоєння нового матеріалу.
🔷 Вишневська Світлана Андріївна, методист НМЦ ПТО у Чернівецькій області, розповіла учасника про особливості формування власних курсів з історії з технологіями мікронавчання та змішаного навчання.
🎙 Робота засідання завершилась поетичними рядками — «Тримайся мая Україно» та «Мрії» з поетичної творчості Петровської Любові Іванівни, які навіяні реаліями сьогодення — війною та мріями і вірою у ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ.💙💛

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії