День Святого Миколая
Сьогодні, 19 грудня, так так, саме цього ранку починалася магія і диво зимових свят. День Святого Миколая – одне з найсвітліших та найулюбленіших свят і для малечі, і для дорослих. На нього чекають мільйони, адже окрім подарунків він приносить у кожну оселю радість, надію та любов. Цьогоріч наші здобувачі освіти в ролі помічників Святого Миколая здійснили бажання із листів діток ВПО, які проживають у гуртожитку освітнього закладу. Як це було? Трішки історії:
незадовго до дня Святого Миколая дітки написали листи, в яких розказали про себе, звідки вони до нас приїхали і, на жаль, чому . Кожний лист – це чиясь історія, бажання, мрії… Олеся Нікішина , директор ВПУ3 м.Чернівці, запропонувала учням училища не залишити цю малечу, яка вимушено покинула свої домівки, без подарунків та здійснити їх бажання. Листи були розподілені між групами і спільними зусиллями виконані для кожної дитини. Спочатку групи вивчали історію малечі, знайомилися з їхніми вподобаннями та улюбленими заняттями і разом з наставниками намагалися знайти бажані подаруночки. Всі придбані подарунки були упаковані та підписані адресату в ту кімнату гуртожитка, де проживає тимчасово малеча. В ніч з 18 на 19 грудня помічники Святого Миколая (здобувачі освіти) разом із практичним психологом доставили подаруночки кожній дитині під двері. Що далі? Далі… розчулені мами, незабутні емоції, приємні сюрпризи, дитячі посмішки, щасливі очі малечі, які із нетерпінням розпаковували свої подаруночки…
З приходом свята Святого Миколая кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому.

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії