08.11.2017

Засідання методичної комісії

класних керівників

08 листопада 2017 року у вищому професійному училищі №3 відбулося планове засідання класних керівників та вихователів на тему: «Педагогіка та виховання толерантності»

         З питаннями засідання методичної комісії ознайомив всіх присутніх голова методичної комісії Данелюк Д.К.

         Виступили:

  1. Класний керівник групи №8 Олексюк Л.Ю. з доповіддю «Толерантність та терпимість»
  2. Класний керівник групи №10 Бевцик В.Г. з методичною розробкою: «Педагогіка толерантності»
  3. Бібліотекар Безпала Л.Д. підготувала презентацію на тему: «Виховання толерантності засобом бібліотеки»
  4. Практичний психолог Бечка О.В. та соціальний педагог Максимюк І.М. підготували практичне заняття «Навики толерантного спілкування» у якому розкрили ознаки толерантної особистості та навики «Я – висловлювання у спілкуванні».

Засідання відбулося у діловій атмосфері. Для успішного виховання толерантного педагога  виступаючими був створений морально-психологічний клімат, який спонукав кожного класного керівника та вихователя до інтелектуального, духовного самовдосконалення, пошуку нового та ефективного у навчально-виховному процесі.

Голова методичної комісії Данелюк Д.К. побажав усім присутнім: «Завжди треба пам’ятати одне! Почніть з себе і весь Ваш життєвий шлях наповниться гармонією, посмішками, яскравим сонцем над головою, щирими враженнями, хорошими відгуками від оточуючих. І тоді життя не пройде марно, і Ви  з гідністю можете себе називати Людиною!»


Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії