15.05.2017

 

Успіх приходить до того, хто робить те, що найбільше любить.

                                                          М.Форбс    

З 10 травня по 12 травня 2017 року У ДНЗ «Подільський центр професійно-технічної освіти» в м. Кам’янець-Подільський відбувся ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Перукар (перукар-модельєр)».

У змаганнях взяли участь переможці ІІ етапу конкурсу з 24 областей України.

        Програма конкурсу складалася із теоретичного і практичного турів. Теоретичний тур передбачав перевірку професійно-теоретичних знань з предметів: «Перукарська справа», «Матеріалознавство», «Охорона праці», «Основи санітарії та гігієни», «Основи професійної етики та культури спілкування» шляхом виконання тестових завдань на персональному комп’ютері.

       Практичний тур відповідав вимогам рівня кваліфікації «Перукар І класу» та передбачав виконання зачіски відповідно до модних тенденцій, обраної жеребкуванням з варіантів, що додавалися.

В ході практичного туру, при оцінюванні зачісок журі враховувало: дизайн, побудову композиції, складність роботи, чистоту та техніку виконання зачіски, відповідність модним тенденціям.

      Учениця Вищого професійного училища № 3м.Чернівці Шешуряк Марія (група № 20) посіла 8 місце серед 24 учасників конкурсу.


Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії