Головна » Новини » 28.04.2017

28.04.2017

28.04.2017     

У Вищому професійному училищі №3 м. Чернівці відбувся тижневик гендерного виховання «Моє майбутнє доросле життя»

Дуже небагато людей живе сьогоденням.

 Більшість готується жити пізніше.
Дж. Свіфт

Майбутнє починається сьогодні. Так кажуть дорослі і мудрі люди, за плечима яких довге, насичене різними подіями життя. Так, наші сьогоднішні вчинки мають значний вплив на наш завтрашній день, кожне наступне рішення вирішує долю наступних років. Кожне слово, кожна подія, кожна думка є визначною для майбутнього.

З метою формування відповідального ставлення до власного дорослого життя та збереження особистого здоров’я у навчальному закладі проведено такі інформаційно-просвітницькі заходи:

  • Лекторій на тему: «Наркотики, шлях у безодню» за участі лікаря-нарколога Лазука І.І. Чернівецького наркологічного диспансеру з учнями груп №4 та №8.
  • Бесіда на тему: «Статеве дозрівання дівчат» за участі лікаря-гінеколога Корнякової А.І. Обласної дитячої клінічної лікарні з учнями І курсу, групи СПТУ №1.
  • Інтерактивне заняття “Світ без негативу”(колаж) з учнівськими групами І курсу, СПТУ № 1,5,11 – соціальний педагог І.М. та психолог Бечка О.В.
  • Круглий стіл “5 мов Любові” за участі тренера Всеукраїнської благодійної організації “АСЕТ” Карась О.В. з учнями І курсу, груп СПТУ №1,6,8,11.
  • Психологом Бечкою О.В. проведені тренінгові заняття з теми «Гендерні стереотипи та поведінка людини» та «Торгівля людьми, як порушення прав людини» з учнями, що проживають в гуртожитку;
  • Психологом Бечкою О.В. оформлено виставку творчих робіт учнівської молоді з теми «Моє майбутнє доросле життя».

Любіть себе в інших, бо ваше життя – в інших і без них воно – ніщо.

(Леру)

 


Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії