Головна » Новини » 07.12.2016

07.12.2016

Конкурс фахової  майстерності перукарської справи

«СНІГОВА КОРОЛЕВА ESTEL»

У наш час, коли стрімко розвивається індустрія краси – перукарське мистецтво, проблема підготовки працівників для сфери послуг, адаптованих до умов сучасного виробництва, набуває особливої актуальності. Йти в ногу з часом, володіти новими технологіями повинні, в першу чергу, викладачі та майстри виробничого навчання. З метою вивчення сучасних технологій, підвищення рівня професійної культури, набуття нових професійних компетенцій організовуються цільові курси, семінари, семінари-практикуми, майстер-класи.

У Вищому професійному училищі №3 м.Чернівці   проводився конкурс серед учнів навчального закладу з перукарського мистецтва «СНІГОВА КОРОЛЕВА ESTEL».

Це щорічний наймасштабніший Фестиваль України перукарського мистецтва серед молодих та амбіційних студентів-перукарів країни. Участь у конкурсі «Снігова королева ESTEL» – це унікальна можливість для майстрів-початківців проявити свою креативність та талант, розвиватись та досягти більшого. Це яскраве, незабутнє видовище модних образів, створених руками молодих і креативних майстрів, що починають свій професійний шлях у перукарському мистецтві.

Учасниками конкурсу створювався сучасний ексклюзивний фантазійний образ «СНІГОВА КОРОЛЕВА 2016» за напрямком – молодіжна сучасна субкультура БОХО,ХІПІ. На створення модного образу учням надавалась повна свобода.  Учасники створювали цілісний ексклюзивний фантазійний образ казкової Снігової королеви, втілюючи в ньому своє індивідуальне бачення та майстерність (фарбування, стрижка, укладання, зачіска, макіяж, костюм і аксесуари). Після оцінювання та визначення призових місць було проведено незабутнє свято, на якому гості та учасники поринули в казковий світ, а моделі продемонстрували образ «Снігової королеви». На урочистому святі було відзначено та нагороджено всіх учасників конкурсу:

І місце – Мазилу Христина – учениця групи №20,майстер в/н Гакман С.Є.

 ІІ місце – Берлінська діана – учениця групи №18, майстер в/н Назарко І.С.

ІІІ місце – Гаврилюк Лідія – учниця групи№19, майстер в/н Олентирь О.І.

Вітаємо за І місце – Мазилу Христину, яка представила  Вище професійне училище № 3 м.Чернівці на фіналі конкурсу «Снігова королева», який відбувся в м.Києві 7 грудня 2016р.


Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Архіви

Категорії